ORANSSIT HUULET

tiistai 30. toukokuuta 2017

Mä oon tänä keväänä innostunut enemmän ja enemmän kirkkaan värisistä huulipunista. Berliinissä halusin kokeilla jotain uutta, sillä mulla oli mukana vain yksi nude huulipuna, joten kun Alexanderplatzilla menimme V:n kanssa GaleriaKaufhof:iin kiertelemään, löysin itseni MACin pisteeltä.


Aivan ihana myyjä tuli kysymään tarvitsinko apua ja hän alkoi esitellä muutamia huulipunia joita sitten kokeilimme peilin edessä. Myyjä kertoi mulle tosi hyvin miksi joku sävy toimii minulla ja toinen ei. Kokeilin kaikkea mahdollista, violettia, neonpinkkiä, punaista ja oranssia. En ollenkaan tiennyt mitä halusin, joten kokeiltiin paljon! Myyjä myös kertoi miten mun pitäisi muuttaa meikkiä että tietty sävy toimii. Meillä meni MACin pisteellä varmasti puoli tuntinen, mutta se oli tosi opettavainen kokemus!


Väri joka mulle valikoitui oli Lady Danger, superkirkas, oranssinpunainen mattahuulipuna. Huulipunaan valittiin vielä sopiva huultenrajauskynä, sävyssä Redd. En olisi itse varmaan ikinä kokeillut tätä väriä, mutta tykkäsin siitä tosi paljon! Oranssi kirkastaa kasvoja tosi paljon. Nyt mä vaan tarvitsen rohkeutta käyttää tuota sävyä. Kirkkaat värit vaatii multa tosi paljon totuttelua! :)Voin kyllä suositella että käy ammattilaisen luona ja antaa melkolailla vapaat kädet. Meikki on vaan meikkiä ja sen saa aina pestyä pois. Sain tosi hyvää palvelua Berliinissä ja paljon arvokkaita vinkkejä. Kiittelin kovasti tätä myyjää, sillä hän oli tosiaan aivan ihana ihminen. Ihan kuin oltaisi oltu hyviäkin kavereita, sillä juorusimme kuin vanhat kaverit. :D Koko meikkihetki MACillä oli niin ihana että en malta odottaa että pääsen Stockalle testaamaan taas uusia sävyjä!

Kertokaas mikä on teidän lemppari huulipuna näin keväällä ja kesällä?

2 kommenttia:

 1. Luoja sä näytät hyvältä! Mun mielestä sopii sulle tosi hyvin ja voisin kuvitella monta muutakin kirkasta väriä, koska sun tummatukka antaa varaa leikkiä meikin kanssa!
  Olet upea ja sun blogi vaikuttaa tosi lupaavalta, jään seuraamaan kaimaseni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! <3 Mä en varmaan osaa käyttää tätä bloggeria kun mä en nähny näitä kommentteja ennen kun nyt, eikä ollu mitään ilmoitustakaan! :(
   Mä taas arastelen tosi paljon värejä, mä käytän aina mustaa ja valkoista mun asuissakin ja huulipunat mulla on aina ollut tosi nudeja! Ihana kuulla että toi sopii! :)

   Poista

xxx