HENRY HARJUSOLA X BEAUTY POP UP

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Mä koin Fangirl-hetken kun Henry Harjusola x Beauty Pop Up -kosmetiikkaboksi julkistettiin! Henry on niitä harvoja Suomitubaajia joita mä seuraan ja odotan aina uutta videota ja snäppejä! :D Siispä keskiviikkona kun tää mysteeriboksi tuli myyntiin, mä olin jo kirjautuneena Beauty Pop Up-verkkokauppaan valmiina nappaamaan itselleni tän aarteen! Ja mä sain sen! Nää boksit myytiin viidessä minuutissa loppuun, myönnän että päivä olis ollut pilalla jos en olis ehtinyt omaani tilaamaan!
Paketti tuotiin ihan äsken kotiovelle ja mä yritin olla repimättä pakettia ihan pieneksi silpuksi kun olin niin innoissani avaamassa sitä! <3 Nyt sitten kannattaa postaus skipata, mikäli omaa paketti ei ole vielä saanut ja haluaa yllättyä! :)


Heti ensiksi pakko sanoa, että en oo ikinä tilannut mitään näin hyvää kauneus/kosmetiikkapakettia! Mä oon tyytyväisempi kuin osasin ikinä kuvitellakaan! Pakkaus on upea, mä oikeesti KILJUIN kun mä avasin tämän, hahah! :D Tykkään Henryn persoonallisesta pakkauksesta, tää on kivaa vaihtelua kaikkiin yksivärisiin kauneusbokseihin!


Henry on U-P-E-A! Koko boksissa oli kaksi juttua, jotka oli mulle entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja tuotteita, mutta nekin sellaisia jotka halusin ostaa muutenkin. Tuotteet olivat tosiaan Beauty blender, joita multa löytyy kaksi kappaletta entuudestaan, mutta näitä ei voi olla liikaa! Toinen tuote oli Batisten kuivashampoo, jota käytän myös usein! Tuoksu oli mulle uusi, joten innolla odotan että pääsen testaamaan. Muut tuotteet olivat sellaisia, että olen halunut niitä kokeilla jo pidemmän aikaa. Ihan mahtavaa siis!


Ja kuten näkyy, boksi oli ihan täynnä upeita ja laadukkaita tuotteita! <3 Boksista löytyi seuraavat tuotteet:

Batiste Rose Gold - kuivashampoo
Tangle Teezer Blow-Styling Smoothing Tool - harja
Beautyblender Bubble 15-vuotis sävyssä
Vera Mona Colour Switch
L'anza Healing Moisture Moi Moi Hair Masque - naamio
L'anza Healing ColorCare Color-Preserving Trauma Treatment - rakennepaikkaava hoitoaine
Gold Bio - Collagen Facial Mask - kultagollageeninaamio
Vita Liberata - itseruskettava ja levityskinnas


Ei varmaan tarvii enää monesti sanoa että olen ihan super tyytyväinen ja onnellinen tästä boksista! Mä tiedän että tää hymy tulee säilymään koko työyön ajan ja pidempäänkin! Ihan mahtavaa päästä kokeilemaan sellaisia juttuja joita on halunnutkin kokeilla ja joita joku jonka mielipiteeseen luota, on suositellut!

Olisko sillä puolella kiinnostusta jos arvioisin näitä tuotteita sitten käytössä ja tekisin niistä erikseen postausta kunhan oon testaillut näitä kunnolla? Tilasiko muut Henryn kauneusboksia? :)

2 kommenttia:

 1. Oiii nyt kyllä kaduttaa etten tilannut itelleni boksis :D Tee ehdottomasti postaus missä arvostelet näitä!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi myytin kyllä tosi nopeesti loppuun, harmi kun et saanut omaa! :/

   Jes, minäpäs teen kunhan oon testaillut :)

   Poista

xxx