MARJAINEN TUOREPUURO

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Mun oli pakko tulla äkkiä päivittämään blogia ennen kun menen yöksi töihin. Mä oon nimittäin vähän töhö. Anteeksi ihan super paljon kun en ole vastannut enkä julkaissut kommentteja! Mä en oo saanut niistä mitään ilmoitusta ja ne oli jäänyt tuonne kansioiden syövereihin! :( Mutta nyt mä ne löysin ja vastasin ja julkaisin, kiitos tosi paljon ihanista kommenteista! <3
Jos on jotain vinkkiä miten kommenteista saisi vaikka jonkun ilmoituksen niin olisi ihana! Sähköpostissakaan niitä ei näkynyt etusivulla, vaan kommentit olivat menneet mainosten sekaan eri kansioon :( Julkaisen tässä nyt kuitenkin samalla mun lemppariaamupalan ohjeen, tästä ehtii vielä huomenaamuksi saamaan aamupalainspistä!T U O R E P U U R O

Chia-siemeniä
Kaurahiutaleita
Maustamatonta jugurttia tai Kreikkalaista jugurttia
Maitoa
Banaania
Suosikki marjoja


Mä kokoan mun tuorepuuron aloittamalla Chia-siemenistä ja Kaurahiutaleista. Mä laitan niitä n. 1 ruokalusikallisen lasin pohjalle ja kaadan päälle hieman maitoa ja jugurttia. Sen jälkeen kerros viipaloitua banaania ja marjoja. Tämän kerroksen päälle taas jugurttia, sitten bansku ja marjat. Teen näitä kerroksia niin monta kuin mahtuu ja sitten lopulta koko annoksen päälle laitan marjoja "koristeeksi". Lopuksi laitan annokset jääkaappiin, yleensä yön yli mutta pari tuntiakin riittää. Tänä aikana Chia-siemenet ja puurohiutaleet muuttuvat ihanan pehmeiksi. :)

Tuorepuurot ovat ihan parhaita aamupaloja! Niiden "täytettä" voi muuttaa mieleisekseen ihan niin paljon kuin haluaa. Mä rakastan myös täytteenä kiiviä, viinirypälettä ja passion-hedelmää. Persikka ja mango toimii myös yhtä hyvin. Parasta oli kuitenkin kun V tykkäsi tästä aamupalasta myös. Mä saan siis jatkaa hyvällä omallatunnolla näiden tekoa. :)Tänään kaikki juhlivat valmistujaisia, mä oon viettänyt aikaa V:n kanssa kun se ajeli  viime yönä Kuopioon. Käytiin hieman pikapika ostoksilla. Löysin itselleni kivan punaisen terassimekon, joka tulee varmaan näkymään piakkoin täällä blogin puolella! Haettiin Picnicistä uuniperunat mukaan ja tultiin takaisin mun asunnolle. Otin kesäksi muutaman kesäkurssin, jotka onneksi saa suorittaa netissä omassa tahdissa, joten oon väsänyt niiden tehtäviä nyt muutaman tunnin. Opiskelu on tuhat kertaa mielekkäämpää kun aihe on mieleinen! Mä opiskelen siis matkailun restonomiksi ja mun kesäkurssilla käsitellään matkailun ympäristövaikutuksia ja toisella kurssilla Venäjän kulttuuria.
Oon muuten niin onnellinen että V tuli mun luo! Yritin eilen ottaa kuvia, mutta eihän niistä samanlaisia saa yksinään. V on onneksi luvannut opetella käyttämään kameraa ja suostui jopa huomenna lähtemään kuvauskierrokselle jos sää on hyvä, jes!

Jos ruudun toisella puolella on valmistujaisiaan viettäviä, niin onneksi olkoon! <3 Mä en voi uskoa että omista ylppäreistä on jo neljä vuotta!

No Comments Yet, Leave Yours!

xxx