BETTE BOX, ELOKUU 2017

torstai 10. elokuuta 2017

Taas on se hetki kun Bette Box saapuu koteihin! Mä sain tän käsiini tänään, tosin paketti oli jo muutaman päivän odotellut pakettiautomaatissa mua takaisin Kuopioon. Mun Bette Boxista puuttui esittelylappunen, joten mä en osaa kertoo näistä tuotteista sen enempää mitä paketista voi päätellä. Vähän harmi sen kannalta että olis kiva tietää tuotteiden hinnat ja oikeat käyttötarkoitukset. Halusin kuitenkin esitellä boxin taas täällä, koska mua ainakin kiinnostaa mitä tää pitää sisällään vaikka en olisikaan tilannut boxia!Helein Kauneusravintolisä, tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.


Listerine Zero - suuvesi.


Nivea Intensive Care - käsirasva


Lumene Uudistava Yövoide, tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sisältää mm. tupasvillaa ja lähdevettä.


Manna Kadar Step 1 Prime, olisiko tämä primeri? Näyttää mun mielestä enemmän peitevoiteelta, mutta kokeillaan primerina!


Ibero Ripsientaivutin. Samainen ripsientaivutin löytyy multa jo, perushyvät taivuttimet.


Clean Fresh Laundry - hajuvesinäyte. Tuoksu on nimensä mukaisesti puhtaiden pyykkien tuoksuinen. Ei mun ykkösvalinta, mutta tää menee vaikka kaverille!

Millaisia kauneusbokseja te ootte tilanneet? Ja onko tämä Bette Box teille tuttu? Mikä on mielenkiintoisin tuote tässä boksissa?

12 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisin oli tuo Cleanin näyte, tosin sekin patruuna eikä suihke :D
  Ravintolisät, etenkin nielaistavat on itselle ehdoton ei.

  Mie tilasin kaksi boxia Beauteque Monthlyä, toinen olikin jo blogissa viimeinen vasta tulossa. Lookfantasticin boxia tilasin myös joskus, samoin Glowwboxia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa sanoa mikä olis mielenkiintoisin, mikään ei ollut mulle sellainen "wow"-tuote! Mä ehkä valitsisin nuo ravintolisät koska niitä en ikinä itse ostaisi! :)

   Niin mä katsoinkin sun blogista että sulle näitä bokseja on tullut useampi! :)

   Poista
 2. Tosi harmi, että boxin lappunen oli jäänyt matkalle :( Oon tilannut tätä betteboxia nyt toistaiseksi, muttaa kattoo nyt,että kuinka pitkään tilaan. :) Mä tykkäsin tosta Helein- kauneuspillereistä ja otin ne heti käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, nyt kun sitä lappua ei ole niin tajuaa miten tärkee se olis :D Mulla tää tilausjakso loppuu syyskuussa ja siihen se taitaa jäädäkin :) Mä otin pillerit kans käyttöön, se oli ehkä boksin paras juttu! :)

   Poista
 3. Minä olen jo monta vuotta tilannut Bette Boxia (tai siis entistä LivBoxia) ja olen niin koukussa tuohon kuukausittaiseen kosmetiikkayllätykseen, etten varmaan kovin helposti pysty boksin tilaamista lopettamaan :D. Tämän kuun boxi oli kuitenkin pettymys... Kokonaisuus oli yksinkertaisesti tylsä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tilannut satunnaisesti aina 3kk jaksoja mut mulle sellaista koukuttumista ei oo tullut :D en vaan koe että saisin niin paljon rahoille vastinetta kuin haluisin! Ja oon samaa mieltä, tää boksi oli valju! :(

   Poista
 4. Mun mielestä näissä bokseissa on ihan kivoja tuotteita, mutta ei niin kivoja, että tätä boksia koskaan itselleni tilaisin :D Nuo kauneusravintolisät kyllä kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ihana! :D Mä oon tilannut aina 3kkn jaksoissa jos on tullut joku oikeesti hyvä tarjous! :) Kauneusnappeja mulla ei oo ennen ollut joten odotan kyllä tuleeko mitään tuloksia vai syönkö noita ihan turhaan! :D

   Poista
 5. Mulle ei oo ikinä tullut Betteboxia, vaikka haluaisinkin :/ Yritin äitille jossain vaiheessa ehdottaa, että tilattaisiin yhteiseksi noita, mutta ei se oikein lämmennyt ajatukselle. Mulla itellä ei oo tällä hetkellä rahaa oikeastaan mihinkään ylimääräiseen. Mutta joo, siis näiden tilaaminen houkuttelisi erittäin paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää oikeesti kallis, nykyään mun mielestä 19 euroa kuukaudessa! Sitten kun siinä on iso riski että tuotteet ei sovi itselle ja silloin sekin raha menee hukkaan. :/ Jos sattuu oikeesti hyvä alekoodi niin sillä tää kannattaa tilata! Normihinnalla kyllä jättäisin välistä! :)

   Poista
 6. Vautsi, ootpa ottanut tosi hyviä ja ihania kuvia<3 Kivalta vaikutti tämäkin boksi, vaikka oli aika perusjuttuja :) Tosi harmi ettei sitä esittelylappua ollut, jännä että se on unohtunut!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! <3 Tää oli kyllä tosi perusboksi! Heinäkuun boksissa oli vaikka mitä kivaa! :) Esittelylapun puuttuminen kyllä harmittaa, mutta onneks monissa blogeissa on löytynyt kuva koko lappusesta niin oon päässyt nyt lukemaan siitä lisää! :)

  VastaaPoista

xxx