4 VUOTTA KUOPIOLAISENA + ARVONTAMUISTUTUS

perjantai 29. syyskuuta 2017

Päivälleen neljä vuotta sitten tulin tekemään suursiivousta mun ensimmäiseen omaan kotiin ennen muuttokuorman saapumista. Neljä vuotta sitten mä imuroin, pyyhin pölyjä ja tiskasin mun vielä pakkauksissa olleita astioita ja järjestelin niitä kaappeihin. Neljä vuotta maailman pienimmässä kylppärissä. Neljä vuotta asumista alueella, josta en helpolla luopuisi. Neljä vuotta kuopiolaisena.


Oon viihtynyt täällä niin hyvin. Iso syy on mun asunto, joka on oikeesti hyvällä paikalla. Mä en muuttais tätä varmasti metriäkään mihinkään suuntaan, tää on tosi hyvä just tässä näin. Rakastan myös luontoa täällä, kesäisin meen Puijolle lenkille, aamulenkin voin heittää Vänärin ympäri. Sieltä tän postauksen kuvatkin on otettu! Rakastan satamaa, joka on melkein takapihalla, minuutin kävelymatkan päässä. Oon keskustassa, mutta kuitenkin tosi lähellä luontoa. Voisinko toivoo parempaa?


Must-juttuja täällä on tori. Kesäisin se on oikeesti ihan huippupaikka. Tuoreita vihanneksia ja marjoja, kukkakauppiaita, kalakukkoja... Torilta ostetuissa vihanneksissa on se joku oma juttunsa, ihana saada oikeesti tuoreita, kotimaisia tomaatteja ja vielä suoraan tilalta! Ja entäs vielä lämmin kalakukko? 💗


Mä muistan mun muuttopäivän niin hyvin! Mun koulukaveri järjesti omat tuparinsa sinä päivänä, joten mä päätin tulla omalle asunnolle yöksi. Mulla ei ollut vielä sänkyäkään, isommat huonekalut mä ostelin syksyn mittaan. Täällä oli vaan minä, makuupussi ja Dolce Gusto. En silti oo varmaan nukkunut missään niin hyvin, hah! Mulle muutosta jäi tosi positiivinen kuva ja kyllä, mun mielestä muuttaminen on kivaa! Oon auttanut kavereiden muutoissa aina kun voin, sillä se uusi jännitys uudessa kodissa ja pakkaaminen ja tavaroiden uudelleen asettelu on vaan ihanaa! Katsotaan missä asun vuoden päästä, toivottavasti jossain missä viihdyn yhtä hyvin! Mutta nyt pidemmittä puheitta mä lähden viettämään mun erittäin kuopiolaista päivää! 💗

Kivaa viikonloppua!


Pikainen arvontamuistutus vielä! Mun blogihistorian ensimmäinen Q&A + arvonta (klik!) lähenee loppumistaan! Käykääs pikapikaa osallistumassa!

6 kommenttia:

xxx