MITÄ NIMENI KERTOO MINUSTA?

tiistai 24. lokakuuta 2017

Every Steps Running a Circle - blogista lähti vähän aikaa sitten liikkeelle Mitä nimeni kertoo minusta? -haaste, joka on näkynyt nyt useassa blogissa parin viikon aikana! Ihan huippu idea, joka oli myös haastava toteuttaa! Kuvat tässä postauksessa on tältä päivältä, jolloin ensilumi saapui Kuopioon, jeii, ja mä laitoin ylipolvensaappaat ekaa kertaa jalkaan!Tiedonjanoinen. Mun mielestä on kivaa oppia uutta. Rakastin koulussa historiaa, biologiaa, filosofiaa ja monia muita! Selvitän usein asioita netistä tai luen kirjoja. Jaksaisin varmasti lukea renessanssin ajan historiaa monia kertoja!
Avoin. Vaikka oon aluksi ujo, oon lopulta helposti lähestyttävä ja tosi avoin! Johtuu ihan siitä kun höpötän niin paljon!
Romanttinen. En olis koskaan ennen seurustelua luokitellut itseäni romanttiseksi, mutta noh, nykyään tykkään hirmu paljon jos Ville on sytyttänyt kynttilöitä ja syödään kynttilän valossa tai on järjestänyt jotain ällösöpöä! (  Ja muuten eka kerta blogissa kun V esiintyy omalla nimellään! )
Utelias. Haluun aina oppia jotain uutta! En oo sillä tavalla utelias että sotkeentuisin muiden asioihin, sitä mä pyrin välttämään, mutta oon utelias siinä mielessä että haluan selvittää asioiden syitä ja seurauksia!Asiallinen. Osaan olla asiallinen, jos haluan ja sille on tarvetta. Muuten olen aika rempseä, mutta esimerkiksi töissä mukaan tulee se tietty asiallisuus, joka tekee pienen eron vapaa-aika minän ja työminän välille! Toki heitän töissäkin asiakkaiden kanssa läppää, mutta siinä ja vapaalla on ero. Kyllä te tiedätte! :)
Naurava. Mulla on herkästi naama hymyssä. Nauran paljon, saatan yksin ollessakin nauraa hauskalle eläinvideolle!
Unelias. Tänään nukuin ekaa kertaa herätyskellon ohi tänä syksynä. Oon muutenkin sikeästi nukkuvaa sorttia, enkä välttämättä herää palovaroittimeen. Ville pelaa aina pleikkaria sängystä käsin kun mä nukun vieressä eikä se haittaa ollenkaan, päin vastoin!


Elämäniloinen. Mun mielestä elämä on ihanaa ja arvokasta. Haluan kokea paljon uutta ihan arjessakin. Mun mielestä on ihanaa vaikka kokeilla uutta reseptiä! Se tuo arkeen kivaa vaihtelua eikä arki oo joka päivä sitä samaa.
Lapsekas. Mun mielestä tää on erittäin sallittua! Taru 23v voi lähteä vaikka kiikkumaan tai kiivetä puuhun. Tai leikkiä lattia on laavaa-peliä.
Innokas. No siis, kun mä innostun jostain niin se ei ihan heti lopu. Nyt mä oon innostunut neulomisesta ja Joulusta sekä Guccin vyöstä. 😄 Kun mä innostun jostain, niin siitä tulee ihan numero yksi mun elämässä! Eilen ostin ja ripustin paikalleen ekat jouluvalot!
Nuori. Kyllä mä vielä oon nuori, vaikka mulla oli kaksi vuotta sitten ikäkriisi ja vietin synttärit yksin itkien vanhuuttani. Oon nuori vielä pitkään!
Ainutlaatuinen. Hirmuinen itsestäänselvyys, mutta totta! Ei täällä oo kun yksi minä!

Takki  YOUR FACE  /  Neule  GINA TRICOT  /  Farkut  VERO MODA  
Kengät  SKOPUNKTEN  /  Laukku   GINA TRICOT  /  Kello   UR&PENN

20 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kiva postausidea! Mullakin luonnoksissa tää odottamassa julkasuaan :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon tuollainen innostuja, ja omistan tyyliin koko elämäni jollekin mistä innostun hahah :D Ja voi miten ihana kun toi yksi kuva on lumisella taustalla, en ehkä kestä<3 Onko muuten noi sun farkut sellaiset vahapintaiset vai tekonahkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! :D Toi lumi oli kyllä kiva tälleen pitkästä aikaa, en malta odottaa että on 10cm lunta! <3
   Noi mun farkut on vahapintaiset! :)

   Poista
 3. Ihania juttuja oot keksinyt sun nimille! :) Mäkin haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäni. Myös romanttisuus sekä innokkuus sopivat itseeni. Todella kivat myös nämä kuvat, sun asu on ihana :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Tuo adjektiivien keksiminen oli hauskaa! :)

   Poista
 4. Voi kuinka kiva asu! Tosi kivoja adjektiiveja kans ja osaan voin itsekin samaistua. Varsnkin tuohon lapsekkuuteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hahaa, lapsekkuus on hyvä juttu! :)

   Poista
 5. Nätti asu ja kivasti toteutettu postaus!<3

  VastaaPoista
 6. Tälläset postaukset on kyllä niin kivoja ja innolla oottelen että itekin pääsen julkaisemaan tämän saman postauksen omaan blogiin :D Huomasin myös kuinka yllättävän vaikea oli keksiä adjektiiveja jokaisella kirjaimella! Ihana asu myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä kiva postausidis! :) Ja oli kyllä kivaa keksiä näitä adjektiiveja! :)
   Kiitos paljon kehuista! <3

   Poista
 7. Ihanat kuvat sulla tässä ! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan superihania kuvia susta ja muutenki kiva postaus! :) Sussa näyttää olevan paljo samaa ku minussa, ainakin moni kohta sopii oikeen hyvin minuunki! :D

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus, näistä oppii heti paljon enemmän bloggaajasta itsestään! Lisäks aivan upeet saappaat, oon itsekin himoinnut nyt ylipolven saappaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mä just tykkään lukee tämmösiä postauksia kun oppii tuntemaan bloggaajia paremmin! :) Hih, äkkiä Skopunktenille! :)

   Poista

xxx