11 x 2017

sunnuntai 31. joulukuuta 2017


1. Alettiin Villen kanssa seurustella. Sanomattakin selvää että tämä on yksi vuoden kohokohdista! Ville on tuonut mun elämään niin paljon hyvää. Se on auttanut mua niin monessa asiassa tänä vuonna että oon ikuisesti kiitollinen. Maailman paras poikaystävä ja kaiken lisäksi mun!

2. Matka Berliiniin. Käytiin Villen kanssa toukokuun lopulla meidän ensimmäisellä yhteisellä ulkomaan matkalla. Ihana reissu, jota mietin päivittäin! Tykästyin Berliiniin niin paljon, että jos joskus ulkomaat kutsuvat mua asumaan, Berliini voisi olla hyvä vaihtoehto!

3. Blogin aloitus! Mä aloin kirjoittamaan tätä heti Berliinin reissun jälkeen kun olin puhunut tästä Villelle ehkä sata kertaa. Still here!

4. Hyvä työtilanne. Mulla on riittänyt kivasti töitä tämän vuoden aikana ja oon niistä tosi kiitollinen!

5. Ja tosi hyvin sujuneet opiskelut! Vaikka onkin ollut raskas syksy koulun ja työn ohella, niin mulla on mennyt tosi hyvin! JES!


6. Oon antanut aikaa itselleni. Tajusin, että mä en tarvitse suostua kaikkeen ja että mä voin antaa itselleni loman jos tarvitsen. Pieni muutos, mutta huomaan miten iso vaikutus sillä on ollut!

7. Pelkojen voittaminen. Kärsin kovasta lääkäripelosta, jonka pari kuukautta sitten voitin. Mun paras kaveri lähti viemään mut lääkäriin, koska mä en olisi ikinä mennyt sinne yksin tai olisin taas karannut odotushuoneesta, hah! Nyt tuo pelko tuntuu turhalta, vaikka edelleen välttelen lääkäreitä ihan viimeiseen asti!

8. Perhe. Mulla on ollut aikaa nähdä sukulaisia ja omaa perhettä, mikä on saanut mut tosi iloiseksi! Mulla on heitä kaikkia ikävä, vaikka ei pidetä paljoa yhteyttä! Jouluna oli ihana nähdä omia kummeja ja tätejä ja setiä pitkästä aikaa!

9. Koti. Mulla on ollut kotona erityisen hyvä olla. Musta on tullut ehkä vähän kotihiiri, mutta se ei oo haitannut mua ollenkaan. Mun koti on tosi viihtyisä ja täällä on hyvä olla!

10. Kasvanut itsetunto. En tiedä mitä tässä vuoden aikana on tapahtunut, mutta mun itsetunto on kohentunut paljon! Ei mun lähtötilannekaan ollut mikään huono, mutta oon huomannut positiivista kehittymistä. Mä vähän luulen, että blogi ja teidän positiiviset ja kannustavat kommentit ovat iso tekijä tässä!

11. Uudet tuttavuudet. Parisuhteen myötä oon tutustunut tosi moneen uuteen ihmiseen, joiden kanssa tuntuu siltä, kuin olisi tunnettu jo pidempään. Samoin töistä on löytynyt ihania ystäviä, joiden kanssa on vietetty paljon aikaa myös töiden ulkopuolella. Ja ei pidä unohtaa ihania blogituttuja, joiden kanssa tuntuu tosi luontevalta höpistä niitä näitä! <3

Mikä oli sun vuoden 2017 suosikkitapahtuma? 💗

Hyvää uutta vuotta!

20 kommenttia:

 1. Olipas ihana postaus, tällä on kyllä hyvä jättää vuosi 2017 taakse! Ihanaa uutta vuotta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ihanaa uutta vuotta myös sulle! <3

   Poista
 2. Aivan ihania juttuja, sulla kuulostaa olleen kaikesta huolimatta ihana vuosi! Ja hyvää uutta vuotta♥

  maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihana vuosi! <3 Toivottavasti tää uusi on vähintään yhtä hyvä! :)
   Hyvää uutta vuotta sullekin! <3

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Sun vuosi on koostunut kaikenlaisista kivoista jutuista, joten toivon että tääkin vuosi ois sulle yhtä ihana. Omia vuoden kohokohtia on olleet yhteenmuutto sekä lapsen syntymä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3
   Mulla oli kyllä ihan mahtava vuosi! :) Sulla on varmasti mieleenpainuva vuosi lapsen syntymän ja muuton ansiosta! <3

   Poista
 4. Oi miten ihana postaus! :) Hyvää uutta vuotta sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ihanaa vuotta myös sulle! <3

   Poista
 5. Todella ihana postaus! :) Oli mukava lukea sun parhaista jutuissa viime vuonna :) Oon onnellinen sun puolestasi <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus! :) Mä niin tykkään lukea tällaisia postauksia, joissa bloggaajat listaavat vuoden tapahtumia! Mun vuoden kohokohdat oli ylioppilaaksi pääseminen sekä opiskelupaikan saaminen :) Lisäksi oon ylpeä itsestäni siinä mielessä, että oon vähän päässyt ujoudestani eroon, varsinkin vuoden loppupuolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin taisin päästä ujoudesta aika paljon eroon just lukion jälkeen ja uuteen kouluun päästyä! :) Hyvä sinä! <3

   Poista
 7. Mukana! Odotan uusia tuulia töiden rintamalla :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii käy laittamassa tää kommentti tuohon arvontapostaukseen niin oot mukana arvonnassa! :)

   Poista
 8. Ihania juttuja! mun kohokohtia oli koulupaikka ja lakkiaiset ja matka Kööpenhaminaan, niitä kyllä muistelee vielä hetken. Hyvää vuotta 2018 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä kiva vuosi! :)

   Lakkiaisia muistelee vielä piiitkään, mun omista on kohta 5 vuotta ja muistan sen päivän tosi hyvin! <3 Kivaa vuotta myös sulle! :)

   Poista
 9. Kivoja juttuja ja ihanan erilainen vuosikatsaus postaus! Hyvää uutta vuotta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Hyvää uutta vuotta sulle myös! <3

   Poista
 10. Sun vuosi kuulostaa ihanalta tämän perusteella! :) Toivottavasti alkanut vuosi on sulle vähintään yhtä hyvä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli oikeesti ihan huippu vuosi! <3 Toivotaan että tääkin on yhtä hyvä vuosi! <3

   Poista

xxx