THE BODY SHOP-JOULUKALENTERI, LUUKUT 13-24

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Viimeiset joulukalenterin luukut tulevat blogin puolelle nyt! Mä jouduin jättämään viimeisen viikon snäppiavailut pois, koska lähdin joulun viettoon muualle eikä mun joulukalenterit mahtuneet mukaan. Esittelen ne kuitenkin täällä, joten ei hätää! Kurkkaa eka osa joulukalenterista täältä!


Yksi Body Butter, tuoksuna British Rose. Mä tykkään ruusun tuoksusta, joten tää on mulle tosi mieleinen! Ihana pieni koko vaikka matkalle mukaan! Kalenterista löytyi myös pari huulirasvaa lisää, Shea Lip Butter ja Born Lippy. Jälkimmäisessä on mun mielestä vähän sävyä mukana, eka on ihan perus huulirasva.


Ripsille ja kulmille tarkoitettu harja on yksi niistä tuotteista, jotka tulevat päätymään tulevaan blogiarvontaan, samoin tuo kajal-kynä, jolle ei ole käyttöä. Mulle uutena juttuna tuli tuo kasvojen puhdistussieni! Se kuuluu kastella ennen kasvojen pesua ja sitä voi käyttää puhdistustuotteen levittämiseen!


White Musk Body Lotion oli kiva yllätys! Se tuoksuu tosi hyvältä ja sopii mun mielestä vaikka miehellekin! En ole koskaan käynyt haistamassa tätä kaupassa, joten oli jännää saada jotain uutta! Camomile silmämeikinpoistoaine on mulle uusi tuttavuus! En tiennyt että Body Shop tekee myös meikin poistoon tarkoitettuja tuotteita!


Kaksi käsirasvaa, tuoksuina Coconut ja Almond. Nää on kivan pieniä purkkeja vaikka pieneen käsilaukkuun. Tykkään molempien tuoksusta paljon, sen lisäksi nämä imeytyvät nopeasti, mikä on vaan pelkkää plussaa!

Onko The Body Shopin joulukalenteri sitten hyvä hankinta vai ei? Mä oon itse tosi tyytyväinen! Oon sitä mieltä, että sisältö on tosi monipuolinen. Suihkugeelejä, käsirasvaa, huulivoiteita ja meikkivälineitä. Oon tosi tyytyväinen näihin kalenterin tuotteisiin! Tottakai mukana oli itselleni turhia juttuja, kuten tuo kajal-kynä, mutta ei voi olettaa, että kaikki 24 yllätystä olisi itselle mieluisia! Jos mietit ensi vuonna itsellesi monipuolista kalenteria, niin suosittelen kurkkaamaan Body Shopin valikoiman! :)

Olisitko sä ollut tyytyväinen Body Shopin kalenteriin? :)

14 kommenttia:

 1. Veikkaan,että olisin ollut ihan tyytyväinen.. luulen,että kaikissa kalentereissa on niitä tuotteita, jotka ei itseä niin nappaa, mutta ainahan ne voi laittaa kiertämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikesta ei voi aina tykätä! :) Oon suurimmaksi osaksi kaikkeen niin tyytyväinen kuin vaan voi olla! :) Kajal ja kynsiviila oli turhimmat jutut! :)

   Poista
 2. Noi käsirasvat on varmasti ihania, varsinkin toi kookos! Toi kasvojenpuhdistussieni kuulostaa kätevältä. Nyt on ollu pinnalla ne Foreon naamaputsarit, niin toi ois varmasti edullisempi vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyviä, imeytyy ainakin nopeesti! :) Mua houkuttaisi Foreo tosi paljon! <3 Saa nähdä mitä tykkään tästä sienestä! :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja kyllä! :) Etenkin nuo käsirasvat on aina tarpeellisia. Ja The Body Shopin tuotteet tuoksuu aina niin ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! :) Etenkin kun kyseessä on joulukalenteri niin oon sisältöön tosi tyytyväinen! :) Ei näistä voi odottaakaan täysikokoisia tuotteita ja kaikkia itseään miellyttäviä juttuja! :)
   Toi on totta, nää tuoksuu kaikki ihanalta! <3

   Poista
 4. Mie tykkäsin kyllä, tosin siinäkin alkaa olla jo aika rajoilla, tuleeko jo liikaa toistoa :/ Meikinpoistoaine on ihan parasta, sitä on varmaan tullut ainakin kolmena vuotena peräkkäin ja aina se tulee käytettyä :D Miulla kajalkynä lähtee myös eteenpäin (kuten muinakin vuosina).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, olis tosi kiva päästä kokeilemaan vaikka naamioita Body Shopilta! :) Mä kuitenkin tykkäsin suurimmasta osasta! :) Tuota meikinpoistoainetta pitää kokeilla! :)

   Poista
 5. Voi mitä ihania tuotteita! Kiva postaus muutenkin :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Olisin kyllä todellakin ollut tyytyväinen tähän kalenterin sisältöön! :) ♥ Rakastan kaikkia Body Shopin tuotteita ja tän kalenterin kautta olisi saanut tutustua myös uusiin tuotteisiin. Mäkään en ollut aiemmin törmännyt tuohon silmämeikinpoistoaineeseen, joten sitä olisi ollut kiva kokeilla. Ehkäpä sitä sitten ensi vuonna vihdoin ja viimein malttaisi ostaa tän Body Shopin kalenterin, koska oon jo niin monena vuonna haaveillut siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kalenteri oli kyllä tosi kiva! <3 Suosittelen tätä kyllä! :)

   Poista
 7. Ihania nämä kaikki!<3 Tuo manteli-käsirasva tuoksuu varmasti taivaalliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! <3 Tykkäsin tästä tosi paljon! :) Manteli tuoksuu ihanalta, se on ihan täydellinen lämmin tuoksu! <3

   Poista

xxx