BLOGIN UUSI ILME

torstai 25. tammikuuta 2018

Kevät alkaa näkyä mun kodin lisäksi myös täällä blogissa! Eilen illalla päätin vihdoin vaihtaa blogin ulkoasun uuteen ja kevyempään. Vanha, simppeli mustavalkoinen linja jatkuu, mutta muutokset sivupalkissa, bannerissa, fonteissa ja asettelussa teki ihmeitä! Tosi outo fiilis tulla omaan blogiin ja olla silleen "onko tää mun?", hah!


Mun olisi pitänyt muuttaa tätä ulkoasua jo kauan sitten, mutta arastelin HTML:ään koskemista. Nyt mä mietin vaan että miksi ihmeessä! Uuden ulkoasun asennus ja muokkaaminen oli tosi helppoa, vaikeinta on päättää sivupalkkien paikat! Mun tarkistuskierroksella kaikki sivut ja linkit toimii, mutta jos sä havaitset, että kuvat menevät päällekäin tai linkit eivät aukea, niin kerro ihmeessä! Mä haluan korjata mahdolliset viat!


Mikä sitten muuttui? No kaikki! Eniten oon tyytyväinen siitä, että sekavat lukijapalkit on nyt korvattu noilla siroilla kuvalinkeillä. Edelleen voi siis lukea mun blogia bloggerin tai blogit.fi:n kautta, mutta lukijaksi liitytään klikkaamalla kuvia. Helppoa siis!
Siirsin tunnisteet sivupalkista ihan blogin alareunaan, mikä selkeytti tosi paljon yleisilmettä! Muutin oman esittelytekstin ja valokuvan vähän raikkaammaksi ja lisäsin blogiin someikonit ja Hae blogista-napin. Bannerin yläpuolelle ilmestyi myös sivuja, joita ei entisessä ulkoasussa ollut. Uuden ulkoasun myötä myös fontti vaihtui kevyempään. Jotenkin tää uusi ulkoasu tuo tähän blogiin selkeämpää fiilistä enkä malta odottaa että mun opparikiireet rauhoittuu ja pääsen kunnolla taas blogin pariin!


Mä oon tähän tosi tyytyväinen, mutta mitäs mieltä te lukijat olette? Huomasitko muutosta?

8 kommenttia:

 1. Tää ulkoasu on kyllä tosi nätti ja noi someikonitkin on niin hyvä lisä!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mä kaipasin vähän jotain uutta ja mun mielestä tää onnistui kivasti! :)

   Poista
 2. Mä olen myös sitä mieltä, että tämä ulkoasu on ihanan raikas ja mukavalla tavalla yksinkertainen! Tosi kivan näköinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon, ihana kommentti! <3 Mä tykkään tästä nyt tosi paljon! :)

   Poista
 3. Oi upea uusi ulkoasu, tykkään tosi paljon! ♥ Tosi kiva fontti noissa kuvalinkeissä!

  VastaaPoista
 4. Katselinkin että täällä on tapahtunut muutosta! :) Ja näyttää kyllä ihan älyttömän hyvältä<3

  VastaaPoista

xxx