3 SUOSIKKIA GLAMGLOWLTA

torstai 15. helmikuuta 2018


Ostin tammikuussa ensimmäisen Glamglown naamioni Kicksin alennuksesta pelkästä uteliaisuudesta. Joka paikassa ylistetty naamio kiinnosti tottakai ihan hirveän paljon ja ostoskoriin päätyi tuo valkoinen Supermud. Se oli aivan ihana. Seuraavalla viikolla kävin ostamassa violetin Gravitymud'in ja ihan pian sen jälkeen oranssin Flashmud'in. Minkälaisia naamioita nämä sitten ovat?


Glamglow Supermud on puhdistava naamio, joka vähentää epäpuhtauksien syntymistä ja pienentää ihohuokosia näkyvästi. Pesun jälkeen iho on todella sileä ja sileä tunne tuntuu myös tunteja naamion jälkeen. Meikki näyttää naamion jälkeen upealta, sillä ihohuokoset ovat selkeästi pienemmät. Alla olevissa kasvokuvissa Supermud on tuo leuan alueella oleva tumma naamio.
Supermud levitetään koko kasvoille tai ongelmakohtiin kolme kertaa viikossa. Naamio kihelmöi ensimmäiset pari minuuttia, mutta se on ihan normaalia eikä se satu. Kicksissä sanottiin, että ihan herkimmälle iholle tämä Supermud ja mustassa purkissa oleva Youthmud ei sovi, luultavasti tästä kihelmöinnistä johtuen. Kannattaa kuitenkin varmistaa liikkeestä aina sopiiko joku tuote just sun iholle!
Supermud kuivuu noin puolisen tuntia ja muuttuu siinä ajassa tumman harmaasta vaalean harmaaksi, jonka jälkeen se huuhdellaan pois ja nautitaan lopputuloksesta!


Glamglow Gravitymud on kiinteyttävä kasvonaamio, joka kuoritaan pois kasvoilta noin puolen tunnin kuivumisen jälkeen. Aluksi valkoinen ja tahmea naamio kuivuu hopeiseksi ja helposti pois repäistäväksi naamioksi, joka saa tosiaan ihon tuntumaan kiinteämmältä ja saa sen näyttämään heleämmältä! Naamio lupaa myös ajan kanssa korostaa kasvojen omia piirteitä! Mä toivon todella, että tämä naamio tekee sen ajan myötä!
Huomasin tätä naamiota käyttäessäni, että iho ei punoita käytön jälkeen juuri ollenkaan, ei tätä voisin huoletta käyttää kasvoilla myös aamulla vaikka aikeissa ei olisikaan laittaa meikkiä! Gravitymud sopii käytettäväksi pari kertaa viikossa ja etenkin ennen tärkeitä juhlia!


Glamglow Flashmud on kirkastava kasvonaamio. Se sisältää pieniä kuorivia rakeita, jotka kuorivat ihoa tosi ihanasti. Tiedättekö kun kuorivia ainesosia on just eikä melkein täydellinen määrä? Tämä on juuri sellainen naamio! Levitän tämän naamion käsin pyörivin liikkein, jolloin ihoa tulee kuorittua jo silloin, mutta eniten kuorintaa tapahtuu naamion pesuvaiheessa. Kuorinta tuntuu todella tehokkaalta, mutta silti hellävaraiselta.
Tämä kuorinta saa vaikuttaa kasvoilla noin kaksikymmentä minuuttia jonka jälkeen se huuhdotaan pois. Kun Flashmudia alkaa käyttämään, sitä käytetään ensin kolmena peräkkäisenä päivänä, jonka jälkeen sitä käytetään 2 - 3 kertaa viikossa. Iho näyttää kuorinnan jälkeen terveeltä ja hehkuvalta, tämä on aivan ihana jos haluaa pitää meikittömän päivän tai haluaa kasvoille kevyemmän meikin!


Parasta näissä Glamglown naamioissa on ollut se, että tuloksia huomaa nopeasti. Olen käyttänyt näitä kuukauden päivät ja mun ihon sävy on muuttunut tasaisemmaksi ja ihohuokosten kanssa ei ole enää niin isoja ongelmia. Kerran kuussa ilmestyviä näppyjäkään ei ole näkynyt!
Mun iho ei ole koskaan ollut huonossa kunnossa, mutta olen silti aina ollut sitä mieltä, että tarvitsen meikkivoidetta tasoittamaan ihon sävyä. Parin viikon aikana olen kuitenkin uskaltautunut kauppaan ilman kasvomeikkiä eikä se ole aiheuttanut alemmuuskomplekseja ja se on minulta helvetin iso saavutus. Luulen, että etenkin tuo kirkastava naamio on auttanut ihon sävyn tasoittamisessa! Jos mun pitäisi valita näistä kolmesta se ehdoton suosikki, niin vaikean valinnan jälkeen se olisi tämä kirkastava Flashmud. Jokaisessa naamiossa on myös erilainen ihana tuoksu ja naamioiden käyttö tuntuu pieneltä kauneudenhoitohemmottelulta! Olen siis enemmän kuin tyytyväinen näihin naamioihin ja kokeilen mielellään muitakin naamioita Glamglowlta! Eniten muista Glamglown naamioista kiinnostaa musta Youthmud ja turkoosi Thirstymud!

Mikä on sun suosikkinaamio, jota suosittelisit kaikille? Onko Glamglow sulle tuttu merkki?

10 kommenttia:

 1. Glamglowta en ole sen paremmin kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä! Aloin just muisteleen onko joskus tullut Bette Boxin mukana joku Glamglow tuote... Jos on niin on tainut jäädä jonnekin kaapin perälle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi ihania, suosittelen! :) Hahah, mä en malttais jemmata näitä! :D

   Poista
 2. Sain joululahjaks Thirstymudin ja siitä oon kyl tykänny! :) Siitä jää aina käytön jälkeen semmonen kiva raikas tunne iholle ja kosteuttaa hyvin. Muita en ookkaa vielä kokeillu, mutta ainakin toi Supermud kuulostaa semmoselta mitä haluisin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Thirstymud vaikuttaa just tosi ihanalta! Ja se tuoksu on aivan ihana, oon käynny monesti haistelemassa sitä! :D
   Supermud on tosi kiva, mä ainakin toivon että mun ihon puhdistuminen on sen ansiota! :)

   Poista
 3. Aivan uusi merkki minulle! Pitääpä kokeilla, sillä kasvoiltani löytyy jonkin verran epäpuhtautta ja punoitusta. Ehkä näistä olisi apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kokeile! <3 Näitä löytyy just niin moneen eri tarkoitukseen että varmasti kaikille löytyy oma lemppari! :)

   Poista
 4. Nää naamiot kuulostaa aivan ihanilta luksustuotteilta!♥ Toi Gravitymud näyttää aivan ihanalta kasvoilla! Glamglowin tuotteita ois mukava päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä oikein arjen luksusta! <3
   Toi Gravitymud on kaikista kivoin siinä mielessä että sen poistaminen on niin renttouttavaa! Ja onhan toi hopeinen naamio nyt siisti! :D

   Poista
 5. Mä oon niin usein meinannut ostaa näitä mutta aina jättänyt kauppaan kuitenkin, kun pelkään että jäisi käyttämättä :D Mutta kuulostaa kyllä huipuilta tuotteilta! Ja hei miten mä en oo koskaan tajunnut tota että naamalle voi käyttää yhtäaikaa useampaakin naamiota!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa antaa näille mahdollisuus, mun mielestä nää on ihania! <3
   Hih, näissä kuvissa noi on lähinnä esimerkkinä siitä miltä noi naamiot näyttää, mut välillä laitan eri naamioita ihan arkenakin! :) Tuota puhdistavaa t-alueelle ja kiinteyttävää poskiin! :)

   Poista

xxx