MUST HAVE - MEIKKISIVELTIMET

perjantai 2. helmikuuta 2018

Joka viikkoista meikkisiveltimien pesua suorittaessa tuli mieleen, että miksi en ole esitellyt mun must have-sivetimiä täällä blogissa. Mulla on usein kosmetiikkapostauksia mutta mun työvälineistä ei yhtään. Laadukkaat meikkausvälineet ovat onnistuneen meikin perusta ja hyvin hoidettuna siveltimet säilyvät vuosia. Mun vanhimmat siveltimet ovat kulkeneet mun mukana aina lukion ensimmäisestä vuodesta lähtien, eli melkein 8 vuotta!
Tässä postauksessa esittelen mun must have-siveltimet, eli ne, joista en ikinä suostu luopumaan ja joita ilman mun meikki ei vain onnistu. Siveltimiä löytyy kymmenittäin, mutta näillä yhdeksällä siveltimellä saan mun arkimeikin tehtyä reissun päällä. Suosikkisiveltimet löytyvät Real Techniquesilta, joten jos etsit hyviä, edullisia ja kestäviä siveltimiä,  kannattaa kurkata RT:n valikoima!


Real Techniques Expert Face Brush. Hyvä meikkivoidesivellin muuttaa koko meikin ilmeen. Hyvä sivellin saa meikkivoiteen sulautumaan ihoon tasaisesti, se ei jätä siveltimen jälkiä iholle eikä siitä irtoa karvaa. Tämä sivellin on todella tiivis ja suurin osa mun meikkivoiteista toimii tämän siveltimen kanssa todella hyvin!

Vinkki: Expert Face Brush toimii tosi hyvin myös voidemaisen aurinkopuuterin tai jopa kosteusvoiteen levittämiseen!


Beautyblender. Hyvä meikkisieni on maata mullistava ostos, hah! Tykkään käyttää Beautyblenderiä etenkin Diorin Forever-meikkivoiteen kanssa, joka on koostumukseltaan paksua ja peittää hyvin. BB tekee meikistä kuulaamman ja ohuemman ja saa suurimman osan meikkivoiteista näyttämään upealta! Ihan ohuen, kevyesti peittävän meikkivoiteen kanssa tykkään enemmän siveltimestä, mutta paksummille meikkivoiteille tämä on ihan ehdoton!

Vinkki: Beautyblenderillä ja irtopuuterilla silmänalusten beikkaaminen on tosi helppoa!


Real Techniques Bold Metals 100. Pehmeä puuterisivellin ei liikuttele meikkivoidetta puuteroidessa. Hyvä sivellin on pehmeä ja siihen tarttuu juuri oikea määrä tuotetta! Tämä Bold Metals-kokoelman sivellin on muotonsa ansiosta ihan huippu silmien alle ja koko kasvojen puuterointiin!

Vinkki: todella nestemäinen meikkivoide levittyy tällä siveltimellä tosi kauniisti!


Real Techniques Powder Brush. Iso puuterisivellin sopii tosi hyvin aurinkopuuterin levittämiseen. Iso sivellin blendaa aurinkopuuterin rajat ihan itsestään ilman työtä ja koko ihon bronzaamiseen meneekin ehkä puoli minuuttia!


Real Techniques Bold Metals 301. Litteä contour-sivellin on mun pelastus silloin, kun haluan oikein sharpit contourit. Tällä litteällä siveltimellä on helppo varjostaa posket, leuka ja jopa nenän pielet. Harjakset on pakattu tosi tiheästi, ja tämä sivellin nappaa varjostusväristä kaiken pigmentin irti! Kannattaa olla varovainen ensimmäisellä käyttökerralla, hah!


Real Techniques Setting Brush. Tykkään käyttää highlighterin kanssa pientä, litteää ja joustavaa sivellintä. RT:n Setting Brush on toiminut tässä asiassa tosi hyvin! Siihen tarttuu juuri sopivasti tuotetta ja kuten muutkin RT:n siveltimet, tämä sivellin hoitaa ison osan blendaamisesta ihan itse.

Vinkki: Nimensä mukaisesti tämä sivellin toimii hyvin myös irtopuuterin taputtelussa silmien alle!


Real Techniques Bold Metals 202. Synteettistä karvaa oleva jämäkkä kulmasivellin on mun luottosivellin. Käytän kulmieni tekoon Anastasian Dip Brow Pomadea ja sen laitto ei onnistu kaikilla siveltimillä. Synteettinen karva on helppo puhdistaa ja tämä kulmasivellin on ihan ehdoton tarkkoihin kulmakarvoihin!

Vinkki: Toimii myös geelimäisten silmänrajausvärien kanssa!

Sigma E80. Tämä mun harja ei ole Sigmalta, mutta linkkasin teille samantyylisen harjan! Käytän pyöröharjaa kulmien harjaamiseen ennen kulmameikkiä ja kulmameikin jälkeen pehmentämään kulman alkua. Helpottaa muuten tosi paljon kulmien meikkaamista kun kulmat on harjattu oikeaan muotoon!


Real Techniques Bold Metals 203. Suurin osa mun arkisilmämeikeistä onnistuu yhdellä siveltimellä, ja silloin mukaan valikoituu tuuhea, pyöreä sivellin. Tällä on helppo levittää pohjaväri ja varjostaa luomivako, eikä blendaamiseen tarvitse taaskaan  käyttää aikaa!

Vinkki: Luomivärisiveltimellä saa tosi tarkat highlightit nenän päähän sekä amorin kaareen.

Mitkä on sun must have-siveltimet? Löytyykö samoja suosikkeja?

16 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen postaus, koska mä en omista melkein yhtään siveltimiä :D Vois kyllä joku päivä tilailla cocopandalta oikeesti hyviä siveltimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kannattaa kyllä! :) Muuttaa tosi paljon meikkiä kun on hyvät välineet! :)

   Poista
 2. Tää oli tosi kiinnostava postaus! RT:n siveltimiä oonki vähä katellu, mutta yhtään en omista. Niitä vois kyllä testata joskus, kun ne kuulostavat olevan niin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss! :) RT:n siveltimet on kyllä hyviä, kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 3. Kiva idea esitellä meikkisiveltimiä! :) Mä oon tykännyt Real Techniquesin siveltimistä ja käytänkin vain niitä nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne onkin ihan huippuja, mullakin taitaa olla vaan viis muuta sivellintä eikä ne pääse ikinä käyttöön :D

   Poista
 4. Kiva postaus :) RT:n siveltimiä en ite omista, mutta toi meikkivoidesivellin kuulosti kyllä hyvältä, että sen voisin kyllä joskus hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! :) Toi meikkivoidesivellin on ihan huippu! :)

   Poista
 5. Täällä juuri odottelen Oriflamen tilausta, jossa pitäisi tulla muutama uusi sivellin. Kokeilin kerran contouriin tuollaista litteää sivellintä ja olin ihan hukassa! Väriä tuli niin paljon ja siveltimen muodon takia blendaaminen oli kamalan vaikeaa, mutta kai siihenkin oppii ajan myötä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekis kans mieli tilata lisää siveltimiä! <3 Mä tykkään tuosta litteestä contoursiveltimestä! Saa kivan sharpin contourin sillä kunhan siihen oppii :) Mulla on myös muutama eri muotoinen varjostussivellin jos haluan pehmeempää lookkia! :)

   Poista
 6. Huippu hyvä postaus, sillä oon ite etsinyt just sopivia meikkiviveltimiä. Näistä sai kivoja vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla! :) Suosittelen kyllä RT:n siveltimiä, löytyy ihan vaikka kuinka paljon erilaisia ja mikään ei oo ollut huono! :)

   Poista
 7. Sulla on tosi laadukas ja kattava sivellinvalikoima! :) Real Techniquesin siveltimet on munkin lemppareita, vaikkei itsellä niitä olekaan kuin pari. Pikkuhiljaa kuitenkin koitan keräillä niitä omaankin varastoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siveltimistä tosi paljon niin niitä tulee ostettua usein! :) RT:n siveltimet on tosiaan ihan huippuja, en enää vaihtaisi niitä mihinkään! <3

   Poista
 8. Tosi mielenkiintoinen postaus! :) Mä oon monta kertaa miettinyt RT:n siveltimien ostoa, etenkin tuota puuterisivellintä oon katsonut monta kertaa :D

  VastaaPoista
 9. Hahaa, en tiiä kumpaa tarkoitat mut molemmat on ihan superhyviä! <3 Ja kaikki RT:n siveltimet on ihan priimaa! :)

  VastaaPoista

xxx