UUSI VLOGIKAMERA / CANON G7X MARK II

torstai 10. tammikuuta 2019

Tuossa ennen joulua kerroin miten pieni uusi kompakti vlogikamera on kutkutellut mielessä jo pidemmän aikaa. Lopulta se saapui, uusi kameraperheen jäsen, Canon G7X Mark II. Kerroin, miten haluaisin tehdä blogin puolelle vlogeja, mutta isolla ja painavalla järkkärillä se olis aika mahdotonta. Muutenkin pienempi kamera oli haaveissa, sillä reissaan tosi paljon ja usein ekana jätän kameran kotiin viemästä tilaa.
G7X on ollut mun mielessä ja ostoskorissa useamman kerran viime kesästä asti ja lopulta päätin, että jos mä sen nyt tilaan, niin oon shoppailulakossa pari kuukautta enkä saa ostaa itselleni synttärilahjaa maaliskuussa, hah. Luin tosi paljon erilaisista kompakteista vlogikameroista ennen kameran ostoa ja suurin osa vannoi tämän Canonin nimeen. Mun kriteerit kameran valinnassa oli pieni koko, laadukas videokuvaus ja automaattitarkennus videolla sekä tuo "selfie-näyttö", josta näkee itsensä videon aikana. Olin myös alusta asti varma, että päädyn Canoniin, sillä kaikki meidän perheen kamerat ovat aina olleet Canoneita ja oon tottunut niitä käyttämään myös oman järkkärin myötä. Lisäksi mä luotan eniten Canonin laatuun, mikä on taas yksi tärkeä tekijä!
Oon nyt pari päivää leikkinyt tämän kameran kanssa ja kuvannut "harjoitus my dayta". Sitä mä en tuu julkaisemaan ikinä, mutta se onkin nimenomaan harjoitusvideo! Oon testaillut erilaisia toimintoja mitä oon löytänyt kamerasta ja kokeillut erilaisia kuvaustyylejä videolla. Oon tosi tyytyväinen tämän kameran toimintoihin tähän mennessä ja oon superonnellinen siitä, että tää kamera sujahtaa näppärästi vaikka talvitakin taskuun!
Nyt kun mulla on vloggaamiseen sopiva kamera, niin on odotettavissa lisää videoita myös tänne blogin puolelle! En malta odottaa miten se sujuu! Samalla oon innoissani testaamassa myös kuvausominaisuutta, koska täähän ehkä mahdollistaa asukuvien ottoa vähän useemmin! ♡ Jos sulla on mielessä joku videoidea jonka haluaisit nähdä, niin kerro! Mun videot ovat varmaan suurimmaksi osaksi vlogeja tai meikkivideoita, mutta tietysti ois hauska kuulla mitä just sä haluaisit nähdä! ♡

Mitä videoita sä katsot eniten Youtubesta?

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kamerashoppailu on parasta <3 Innolla ootan, mitä saat tuolla aikaiseksi :D Mun YouTube-aika kuluu lähinnä meikkivideoiden parissa, vaikka viime aikoina oonkin enemmän ja enemmän ruvennut katsomaan ihan perusvlogeja!

  Ja vitsi miten ihanaa, että nyt aletaan olla siinä kohtaa vuotta, että kuvausrekvisiittana aletaan käyttää tulppaaneja <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! <3 Tulee aina uutta intoo kuvailuun kameran tai objektiivien myötä! <3 Mä muuten katson kans oikeestaan pelkkiä meikkivideoita tai vlogeja! Perusvlogit on ihan lemppareita koska musta on ihana nähdä mitä tyypit tekee ihan peruspäivinä, hah! <3

   Oon oottanu ekoja tulppaaneita ihan sikapitkään! Parasta kun niitä saa taas kaupoista! <3

   Poista
 2. Tulipas hyvään aikaan tämä postaus, sillä minullakin olisi haaveissa hankkia nyt keväällä videokamera! Tiedän järjestelmäkameroista melko paljon, mutta videokameroista en sitten yhtään mitään, haha :D Pitääkin googlettaa tuo kamera - mulla meinaan on myös täysin selvää, että Canon se videokamerakin pitää olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa jos tästä oli apua! :) Näihin kyllä kannattaa perehtyä ja hommata just omiin tarpeisiin sopiva kamera! :) Mä päädyin tähän kun melkein jokainen suositteli tätä mallia ja tää vaikutti kaikin puolin ihan huipulta! Nyt muutamien päivien kokeilun jälkeen voin kyllä suositella! :)

   Poista
 3. kuulostaa hyvältä kameralta 8) Videoita odotellessa ;>!
  kysyit että mitä videoita tulee eniten katsottua niin itse katson tällähetkellä eniten varmaan noita itsensä kehittämiseen liittyviä elämäntapa videoita ja jooga ohje videoita x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa että ootat videoita, niihin mulla onkin jo paljon ideoita! :)
   Mulla oli myös kaikki itsensä kehittämiseen liittyvät videot kulutuksessa viime vuonna, kun piti saada motivaatiota oppariin! :)

   Poista

xxx