BLOGI KAKSI VUOTTA + ARVONTA

sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Kylläpä aika kuluu nopeasti, siitä on nimittäin kaksi vuotta kun tämä blogi sai alkunsa! Matkalle on mahtunut vaikka ja mitä ja blogi onkin elänyt mun mukana ilot ja surut. Muutoksia on tapahtunut, lukijoita on ilmaantunut, oon tutustunut blogin kautta ihan huikeisiin blogimimmeihin ja lukijoihin, oon toteuttanut haaveen videoiden kuvaamisesta, päässyt tekemään ihania yhteistyökuvioita ja oon saanut toteuttaa itseäni jo kahden vuoden ajan! Oon aivan äärettömän kiitollinen ihan kaikesta mitä blogi on tuonut tullessaan ja haluan kiittää teitä pienen arvonnan muodossa!
Tällä kertaa arvon jollekin teistä Kocostarin Bestseller-naamiosetin, joka sisältää viisi erilaista naamiota. Arvontaan osallistuminen on tuttuun tapaan tosi helppoa, mutta lukekaa kuitenkin säännöt tarkkaan etten joudu hylkäämään teidän osallistumisia! ♡ Arvonnan palkinto on ostettu itse.
OSALLISTU ARVONTAAN

1. Kerro tämän postauksen kommenttikentässä sun kesäsuunnitelmista. Sitä ennen kuitenkin liity lukijaksi Bloggerissa (klikkaa sivupalkista "liity lukijaksi Bloggerissa" TAI seuraa Blogit.fi - sivuston kautta (klikkaa sivupalkista "seuraa osoitteessa blogit.fi). Ilmoita kommentissa kummalla tavalla luet blogiani.

LISÄARVAT

2. Seuraa Instagramissa @ttaru_t
3. Seuraa Youtubessa Taru Anu Elina

Kerro kommentissa myös mahdollisista lisäarvoista! Arpoja voit saada yhteensä 3!

Aikaa osallistua on 31.5. saakka. Ilmoitan voittajan blogissani arvonnan päätyttyä, jonka jälkeen voittajalla on viikko aikaa laittaa minulle sähköpostilla postitustietoja. Jos voittaja ei ota yhteyttä viikon sisällä, niin arvon uuden voittajan. Älkää jättäkö turhaan sähköpostiosoitteitanne kommentteihin, niitä ei tässä arvonnassa tarvita! Postitan arvontapalkinnon vain Suomeen.
Onnea arvontaan ja pitäkää peukut pystyssä Suomelle tän illan pelissä!

13 kommenttia:

 1. Kesäsuunnitelmina mulla on vain töitä, töitä ja töitä :D Seuraan Bloggerissa sekä Instassa, eli kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan kahdella arvalla Bloggerin blogit.fi ja Youtubessa seuraan.ja kotimaan matkailua on suunnitelmissa kesälomalla.

  VastaaPoista
 3. Seuraan Bloggerin kautta ja myös Instassa (nimimerkki Talkandake). 2 arpaa siis :)

  Ehkä käydään pieni reissu tekemässä Tuurin Kyläkaupalla ja liiton reissulla käytiin reilu viikko sitten Kuopion Ikeassa/Matkuksessa. Muita suunnitelmia ei oikein ole, viime kesänä käytiin Urjalan Makeistukulla ja isän kanssa jokunen vuosi sitten Pandan tehtaanmyymälässä, kun nekin on nähty niin pitäisi jotain uutta keksiä :'D

  VastaaPoista
 4. Minulla on kahden viikon pätkä kesätöitä, olen isosena rippileirillä ja viikon Englannissa kesälukiossa.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kesäkurssei, vähän töitä ja lomaa :3
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kolmella arvalla mukana. Mökillä vietetään aikaa ja huuhdella työhuolet huitsinnevadaan.
  Pieniä kaupunkireissuja tehdään.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Aion nauttia ihka ensimmäisestä palkallisesta kesälomastani rentoutumalla, näkemällä ystäviä ja olemalla mahdollisimman paljon ulkona! Seuraan bloggerissa.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukanna kaikilla kolmella arvalla. Tämä kesä on suunnitelmia täynnä, häät, Ed Sheeran ja Pariisi :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Seuraan Blogit.fi ja Instassa.
  Kesäsuunnitelmina oikeastaan vain kotimaan ja lähimatkailua, ehkä laivareissu Tukholmaan.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa, seuraan youtubessa ja bloggerissa. Kesälle luvassa ainakain Suomen matkailua ja marjojen poimimista :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerissa seuraan. Kesäsuunnitelmiin kuuluu ainakin mökkeilyä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kesän suunnitelmana on hieman reissata ja nauttia valoisista kesäöistä ja lämmöstä (toivottavastI tulisi aurinkoista). lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Arvonta tosiaan on päättynyt 31.5., eli arvontaan et ehtinyt mukaan, mutta kiva oli lukea myös sun kesäsuunnitelmista! :) Kivaa kesää! <3

   Poista

xxx