GEELIKUORINTA KASVOILLE

torstai 16. toukokuuta 2019

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

"Mitä ihmettä?" oli mun ensireaktio kun kokeilin MayBeautyn aloe veraa sisältävää kuorivaa geeliä. MayBeauty Face Gel on hennon vaaleanpunainen kuoriva geeli, joka lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia, poistaa talia ja öljyisyyttä ja tekee ihosta puhtaamman ja tasaisemman.
Kuollutta ihosolukkoa poistava geeli kuulostaa aika rajulta, mutta kasvot eivät ole kertaakaan punoittaneet tai tuntuneet ärtyneiltä käytön jälkeen. Kasvoille jää raikas tunne, ihan kuin iho olisi syväpuhdistettu! Mä en ole koskaan käyttänyt mitään tällaista kuorintaa, joka poistaa näkyvästi kuollutta ihosolukkoa. Tämä on aika täydellinen käytettäväksi ennen meikkiä, sillä tuntuu että meikki levittyy kasvoille paljon täydellisemmin (huomio kaikki valmistuvat ja kesäjuhlia viettävät, tää kuorinta olisi ihan täydellinen ennen tärkeää päivää ♡)! En muuten malta odottaa kesän helteitä, sillä on tosi mielenkiintoista nähdä miten hyvin tämä pitää ylimääräisen öljyn iholta poissa!
MayBeauty Face Geliä on todella helppo ja nopea käyttää. Geelikoostumus on helppo levittää kasvoille pyörivin liikkein ja se on helppo huuhtoa pois. Tuotteen käyttämiseen menee ehkä minuutti, joten tämä on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiinia! Tässä on todella mieto, puhdas tuoksu, joten tää sopii varmasti sellaiselle joka ei voimakkaista tuoksuista pidä. Nyt neljä kertaa kuorintaa käytettyäni tästä taisi tulla nyt vakiotuote mun kylppärin kaapissa! Rakastan hehkuvaa ihoa ja tunnetta mikä tämän kuorinnan alta paljastuu ja miten seerumit ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin!
Katsokaa miten paljon tuota kuollutta ihosolukkoa lähtee! Tästä mä oon ihan shokissa ja samalla innoissani vaikka onhan tää vähän ehkä ällöäkin, hah! Mä en ihan oikeesti voi uskoa, että sitä on noin paljon! Mä kuvittelin kuorivani ihoa ihan tarpeeksi ennen tätä tuotetta, joten tää oli ihan tosi outoa ja niin kiehtovaa samaan aikaan! Voisin jatkaa tästä hehkuttamista varmaan ikuisuuden, koska joka kerta kun olen käyttänyt tätä Face Geliä oon jäänyt ihmettelemään lopputulosta pitkäksi aikaa!
Tämä Face Gel on kyllä must have etenkin kesäksi, kun iho hikoilee enemmän ja altistuu helpommin epäpuhtauksille. Oon varma, että siellä ruudun toisella puolella olisi myös käyttöä tälle ihanalle kuorivalle geelille, joten mulla on teille taas alekoodi hyödynnettäväksi!

Alekoodilla geltaru saat -30% MayBeautyn verkkokaupasta, jolloin kahdeksan kappaleen Face Gel-pakkaukselle jää hintaa 18,20€ (hinta ilman alekoodia 26€)! 
Syötä alekoodi kassalla tai klikkaa tästä ja alekoodi aktivoituu automaattisesti. Koodi on voimassa 13.6. saakka! ♡

3 kommenttia:

 1. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuotteelta! Olis kyllä kiva joskus kokeilla normi kasvokuorinnan tilalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis suosittelen kokeilemaan! :) Tosi ihana tuote, joka oikeesti toimii! :)

   Poista

xxx