TARU LONTOOSSA, PT. 3

maanantai 13. toukokuuta 2019


Meidän Lontoon matkan kahdelta viimeiseltä päivältä olikin paljon vähemmän kuvia kuin ajattelin, mutta ajattelin nyt koota ne tähän yhteen postaukseen. Keskiviikkona käytiin hakemassa aamukahvit ja suunnattiin hop on hop pff-bussilla Westminsteriin, sillä meillä oli ne 24h voimassa olevat kiertoajeluliput. Parasta kun näkee samalla kaupunkia! Westminsteristä me hypättiin Thames-risteilylle, jotka nekin sisältyivät noiden lippujen hintaan. Mä en olisi mennyt risteilemään, mutta Villeä se kiinnosti kovasti, joten mentiin laivaan. Ja onneksi mentiin, Lontoo näyttää ihan erilaiselta Thamesilta! Nähtiin paljon uutta ja opittiin rakennusten historiasta. Meidän laivalla oli ihan superhyvä opastusnauhoite, josta ensinnäkin kuuli hyvin ja joka kertoi asioista mielenkiintoisesti! Tämä risteily toimi ihan samalla tavalla kuin nuo turistibussitkin, eli sai jäädä mieleisellä laiturilla pois kyydistä. Me oltiin risteilemässä varmaan kolmisen tuntia, mikä oli kyllä ihan kivan rentoa tekemistä keskiviikkoon!
Risteilyn jälkeen käytiin syömässä Coppa-raflassa London Bridgen vieressä ja napattiin siitä taksi Harrodsille. Ja jos risteilyllä meni aikaa, niin Harrodsilla meni varmaan tuplaten, hah! Me ei varmasti ehditty nähdä puoliakaan koko tavaratalosta! Rakastin niiden kosmetiikkaosastoa ja poikaystävälle löytyi katseltavaa elektroniikkapuolelta. Mä myös ostin itselleni tuliaisiksi perinteisen Harrods-nallen, joita oon ihaillut pienenä mun tädin kotona. Harrodsilta mentiin pubiin katsomaan jalkapalloa josta sitten suunnattiin bussilla takaisin hotellille nukkumaan.
Seuraava päivä olikin meidän viimeinen päivä Lontoossa, joten käytiin syömässä ekaa kertaa aamupalaa koko reissussa. Ja tottakai otettiin full English breakfast. Sanoisinko että ei tarvii syödä sitä enää ikinä, mutta kokemuksena ihan hauska. Pavut, grillattu tomaatti ja sieni olivat hyviä, mutta nuo makkarat ja löysäksi jätetyt kananmunat oli aivan kamalia. Tän jälkeen oli pakko hakea ekasta kahvilasta joku vahva kahvi!
Aamupalan jälkeen vaan kierreltiin kaupungilla ja nautittiin viimehetkistä Lontoossa. Ajettiin taksilla Paddingtonille ja hypättiin Heathrow Expressiin. Mentiin Heathrowlle ehkä turhankin ajoissa, koska turvatarkastuksessa ei ollut meidän lisäksi ketään. Kerettiin sitten käydä syömässä ihan rauhassa kentällä ja kiertelemässä kaupoissa ennen meidän lennon lähtöä. Mutta silti vaikka oltiin hyvissä ajoin kentällä, mun stressilevelit pääsivät nousemaan hyvinkin nopeesti. Heathrowlla lähtöportti näytetään tosi myöhään, meidän lennolle vain puoli tuntia ennen boardingin alkua. No, meidän lähtöporttia ei tullut ollenkaan näkyville taululle. Ville sanoi, että mun kasvoista oli kadonnut kaikki väri kun aikaa boardingiin oli enää 15 minuuttia. Infopistekään ei osannut kertoa varmaa porttia ja he pyysivätkin meitä odottamaan vahvistusta. Ai kamala, mun syke oli niin korkealla kun vihdoin ehdittiin koneeseen, hah! Villellä oli kuuluma hauskaa katsoa mun nollasta tuhanteen sekunnissa-stressiä kun hän ei itse stressaa mistään ikinä. Mä stressaan taas kaikesta ja helposti joten mulla ei ollut niin kivaa. Tosin kyllä mua jo ennen laskeutumista nauratti vaikka tarvitsinkin lentokoneessa lonkeron.

Ps. Rakastan iltalentoja ♡

Ja hei, olisi kiva kuulla mitä mieltä olitte tämmösestä rennommasta matkapostaussarjasta? Mä tosiaan jätin järkkärin kotiin ja kuvasin vaan kännykällä kuvia ja vlogikamera oli vaan videointia varten mukana. Nää näyttää paperikuvina tosi hyvältä, mutta tietysti isompana kuvana järkkäri olis parempi! Pikkukameran kanssa oli ainakin huomattavasti kivempi matkustaa kun se mahtui pikkulaukkuun.

2 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään tosi paljon vähän tälläsistä rennommista matkapostauksista! :) Itekin tykkään enemmän reissuilla kuvata kännykällä, koska järkkäriä ei jaksa raahata mukana välttämättä koko aikaa. Oon myös sellainen ihminen, joka haluaa olla ajoissa paikalla, joten mä olisin varmaan ollut ihan paniikissa tuossa teidän tilanteessa, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! :) Halusin tosiaan matkustaa ilman ylimääräisiä kameroita ja laitteita, joten otin ennemmin tuon vlogikameran mukaan :)
   Ja joo, toi boarding oli ihan kamala, nyt kyllä naurattaa jo! :D mut näistä oppii ehkä sitä että stressaamista voi vähentää :D

   Poista

xxx